MÜCADELEYE VARIZ AMA TEKME ATMAYA DEĞİL

Galatasaray’a karşı atılan son dakika golüyle 1 puan kazanan Sivasspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal, karşılaşma sonrasında Lig TV’ye açıklamalarda bulundu.

Bakkal’ın açıklamaları şöyleydi:

-“ÇOK KARAKTERLİ OYUNCULARIMIZ VAR”-

Bu takımda çok iyi, çok karakterli oyuncular var. 10 günde iyi bir beraberlik yakaladık. Bu takımda bir inanç var ve bu da sahaya yansıyor. İlk yarı bariz hatalar yaptık ama çok da pozisyonumuz var. İkinci devre özellikle yarı sahamızı geçirmedik rakibe. Sivasspor’a bir şey olmayacağına zaten adım gibi eminim. İçerideki oyuncu kalitesi ve yönetim bunları hak etmiyor.

-“FARUK, OYUNA İŞTAH GETİRDİ”-

Galip de gelebilirdik ama 1 puan bizim için çok önemliydi. Sivasspor çok daha iyi yerleri hak ediyor. Oynadığımız futbol da bana ümit veriyor. Hayrettin için üzüldüm ama sonradan gelen haberle çok sevindim. Faruk da iştah getirdi oyuna. Bunlar inanmışlığın ve özlemişliğin bir sonucu. İkinci yarıdaki oyunumuzu devam ettirmemiz ve hak ettiğimiz yere gelmemiz gerekiyor. Rahat olsak girdiğimiz pozisyonların hepsini atardık biz. Devam edeceğiz. Önümüzde 5-6 tane daha finalimiz var.

-“BİR TEKME ATMADIK, ONLAR ATTI”-

Mücadeleye biz de varız ama biz tekme atmadık, onlar tekme attılar. Yakışmayan bir hareketle oyuncuma tekme geldi hatta kaval kemiğinin üzeri yarılmış, belki dikiş atılacak.

– MESUT BAKKAL’IN BASIN TOPLANTISI –

Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal ise Sivas’a inandığı için geldiğini belirterek, ”İyi ki de gelmişim, iyi şeyler olacağını hissettiğim için buradayım. Çünkü içeride çok yetenekli ve karakterli oyuncular var hakikaten. Bir 10 günlük çalışma süresi oldu, ama 10 günde çok güzel şeyler yaşadık. Beraber kazanmayı, beraber savaşmayı öğrendiler” dedi.

Sivasspor’un gerçek bir kimliği olduğunu, kendisinin de bu kimliği ortaya çıkarmaya çalıştığını anlatan Bakkal, ikinci devre özellikle başarılı oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Bakkal, şunları söyledi:

”İkinci devre ortaya koyduğumuz oyunu ve mücadeleyi, bundan sonraki maçlarımızda ortaya koyacağımızı biliyorum. Hiç izin yapmadan yarın Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Çünkü yolumuz uzun. Özellikle ikinci devredeki taraftar coşkusunu bekliyorum, çünkü onların desteğine ihtiyacımız var. Bu takım onların desteği ile ligde kalacaktır.”

Maçın bitiş düdüğünün ardından Rijkaard ile yardımcısı arasında yaşanan olaylarla ilgili görüşleri sorulan Bakkal, olayları net olarak göremediğini söyledi.

Yardımcı antrenörü Hayati Soydaş’ın boğazında 4 tane tırnak izi bulunduğunu anlatan Bakkal, ”Onu bir çekerseniz. Rijkard’ın yaptığını söylüyorlar, bilmiyorum” dedi.

Bakkal, Hayati Soydaş’ın boğazında kızarma olduğunu, bunu kimin yaptığını görüntüleri izleyip göreceğini söyledi.

Sivassporlu futbolcular Mehmet Yıldız, Musa Aydın ve Faruk Bayar da son anlarda attıkları golle 1 puanı kurtardıkları için mutlu olduklarını, takımın ligde kalacağına inandıklarını söyledi.

Yorum bırakın